Candelaria.kgmGrote waszakExport blijft toenemen

vrijgavetijd:2022-08-13 18:23:08 Post gebruiker:570HP155642700 Paginaweergaven:200

Kerntips:Candelaria.kgm,A: dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurdruk verwijst naar de niet-geweven verpakking kleur bedrukking vorm w

A: dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurdruk verwijst naar de niet-geweven verpakking kleur bedrukking vorm waarin de papieren kaart en het product zijn ingekapseld in twee bubble hulzen. Het wordt gekenmerkt door de noodzaak van hoge-frequentie machine om de rand van dubbele bubble shell, lage efficiëntie, hoge kosten van kleurendruk van niet-geweven verpakking, maar nette en mooie rand en product uiterlijk. Er zij op gewezen dat de schuimschaal alleen PVC- en PETG-films kan gebruiken, anders kan het niet worden verzegeld of is het warmteafdichtingseffect slecht; De kwaliteit van de dubbele bubbelrand wordt bepaald door de kwaliteit van hoge frequentie sterven.

Na de vorming van het tin moeten enkele woorden en patronen worden afgedrukt om het product te vergroten. We kennen het droogproces misschien niet. Laten we de gietijzer technologie introduceren.

Candelaria.kgmSinds de e eeuw heeft de snelle ontwikkeling van de industriële productie, met name de Europese industrie in de e eeuw, de ontwikkeling van niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie sterk bevorderd, die een basis heeft gelegd voor de opkomst en de oprichting van de moderne niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie en niet-geweven verpakkingskleurendruktechnologie.

Massale productie, zodat elke klant van hoge kwaliteit houten doos niet-geweven verpakkingskleurdrukproducten krijgt.

Omsk.Marktpositionering: de marktpositie van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking moet de positie van de waar op de markt bepalen, en de marktpositie van de waar wordt meestal bepaald door de marktpositie en de positie van de consument op het niveau van de waar van de handelaar: alleen de juiste positie van de consument kan de consument waarschijnlijker maken. Sterkte en design stijl positionering beslissing: de design stijl van niet-geweven verpakking kleur afdrukken is voortdurend aan het veranderen. Hoe om de richting te vinden en de stijl aan het begin van het ontwerp te bepalen is ook de sleutel tot het succes van het ontwerp. Express de aard van de waar zelf. Ontwerp en uitdrukken de voorkeur van consumenten voor soortgelijke producten. Plaats de niet-geweven verpakking kleur printstrategie elke keer dat u de supermarkt in en geconfronteerd met de nationale hoge prijs alle soorten niet-geweven zakken, katoen zakken en canvas voor een lange tijd. Zak thermische isolatie zak, hand decoratie zak   redelijke prijs en perfecte service hebben gewonnen de lof van onze klanten

Wat is dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurendruk?

A: kaartafzuiging, niet-geweven verpakkingskleurdruk, verwijst naar de warmteafdichting van de zeepbel op het oppervlak van de papieren kaart met blisterverpakking olie. De gemeenschappelijke supermarkt batterij niet-geweven verpakking kleurendruk wordt meestal gebruikt. Het wordt gekenmerkt door de noodzaak van blisterverpakking afdichting apparatuur om het product te verpakken tussen de papieren kaart en de bubble shell. Er zij op gewezen dat het oppervlak van de papieren kaart moet worden bedekt met blisterverpakkingolie (zodat het thermisch kan worden gebonden met PVC schuim omhulsel); De schuimdop kan alleen van PVC of van huisdier zijn gemaakt; Omdat de bubble shell alleen aan het oppervlak van de papieren kaart is bevestigd, is het een lange termijn business van niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, thermische isolatie zak en hand decoratie zak   Welkom bij consult. Dus de verpakte producten zijn niet gemakkelijk om te zwaar te zijn.


Candelaria.kgmGrote waszakExport blijft toenemen



De voorschriften voor niet-geweven verpakkingsafval voor kleurbedrukking variëren van plaats tot plaats,Candelaria.kgmKatoen zak creativiteit, maar er is een gemeenschappelijk principe: het bevorderen van minder gebruik van grondstoffen. Bij het ontwerp van niet-geweven verpakkingskleurendruk moeten we proberen om dezelfde materialen, scheidbare en coëxistentie materialen te gebruiken, en de neiging hebben om materialen met eenvoudige structuur en gemakkelijke recycling te gebruiken. Op het uitgangspunt van het voldoen aan de kleurenprintfunctie van niet-geweven verpakking de productie van zoveel mogelijk te beperken, zodat de lichte ontwikkeling trend van de niet-geweven verpakking kleur bedrukking film te tonen.

Niet geweven handtas is een consumptiebaar in het dagelijks leven. Een groot aantal niet-geweven boodschappenzakken worden elk jaar geconsumeerd. Terwijl niet-geweven handtassen geschikt zijn voor consumenten,Candelaria.kgmAfval materiaal, veroorzaken ze ook ernstige verspilling van energie en hulpbronnen en milieuvervuiling als gevolg van buitensporig gebruik en ontoereikende recycling. Met name ultra-dunne niet-geweven boodschappenzakken zijn gemakkelijk te beschadigen en de meeste van hen worden weggegooid naar eigen goeddunken, waardoor ze een &alleen versterker worden; quota; Witte verontreiniging], amp; quota; De belangrijkste bron van. Steeds meer landen en regio"s hebben de productie en het gebruik van niet-geweven boodschappenzakken. Om de wetenschappelijke vooruitzichten op de ontwikkeling ten uitvoer te leggen, een hulpbronnenbesparing en milieuvriendelijk gebruik te maken, doeltreffende maatregelen van de bron te nemen, ondernemingen aan te sporen duurzame en gemakkelijk te recyclen van niet-geweven boodschappenzakken, gidsen en mensen aan te moedigen om redelijkerwijs niet-geweven boodschappenzakken te gebruiken, hulpbronnenintegratie te bevorderen, het milieu te beschermen en energiebesparingen en emissiereductie te bevorderen, met instemming van, De aankondiging over de productie en het gebruik van strenge niet-geweven boodschappenzakken is als volgt: de aankondiging verbiedt de productie en het gebruik van ultra-dunne niet-geweven boodschappenzakken. Vanaf januari , is de productie en het gebruik van niet-geweven boodschappenzakken met een dikte van minder dan . mm (hierna „ultra-dunne niet-geweven boodschappenzakken” genoemd) landelijk verboden. De Commissie ontwikkelingssamenwerking moet de herziening van de catalogus voor de aanpassing van de industriële structuur versnellen en ultradunne niet-geweven boodschappenzakken in de catalogus van geëlimineerde producten opnemen. AQSIQ moet de herziening van niet-geweven normen voor boodschappenzakken versnellen, eye-catking en gekwalificeerde niet-geweven winkelzakken merken formuleren, de snelle en eenvoudige detectie van niet-geweven boodschappenzakken bestuderen en bedrijven dringend oproepen om volgens de normen te produceren om de kwaliteit van niet-geweven boodschappenzakken te waarborgen.

Marketing is een wetenschap gebaseerd op consumentenpsychologie. In de felle concurrentie op de markt, vanwege de verbetering van de technologie en de geleidelijke standaardisering van de markt, is het voor de consument niet gemakkelijk om alleen een onderscheid te maken tussen hoog en laag qua productkwaliteit. We moeten de persoonlijkheid van onze goederen vinden dat wil zeggen het verschil van anderen, of dit verschil creëren. Kortom, we moeten het verkooppunt van onze goederen vinden. Het verkooppunt van Dove chocolate is ^ amp; quota; Oplosbaar alleen in de mond, onoplosbaar in de hand ^ amp; quot;; Dit verkooppunt is gericht op productkenmerken. Er zijn ook veel producten die het beeld op het verkooppunt tonen van niet-geweven verpakkingskleurendruk aan consumenten, zoals koffie uit Colombia en druiven uit Frankrijk, die zal maken de graphics met de oorsprongsstijl overbrengen deze informatie in de niet-geweven verpakking kleur bedrukking ontwerp. Speciale grondstoffen, formules of nieuwe verwerkingstechnologieën die in sommige producten worden gebruikt, zullen ook worden weerspiegeld als de kenmerken van kleurendrukontwerp van niet-geweven verpakkingen. De marketingstrategieën vangen vaak veranderingen in de psychologie van de consument op en introduceren nieuwe. In de loop van vonden vaak sterke aardbevingen plaats in Japan. Men zegt ten onrechte dat er grote aardbevingen zullen zijn in Japan, wat de mensen doet denken aan de verschrikkelijke scenes van de aardbeving in Kanto en de aardbeving in Hanshin een paar jaar geleden. Door deze gelegenheid te benutten, lanceerde Riqing voedsel een soort van handige noedels verpakt met metalen blikken en niet-geweven weefsels met een retentieperiode van tien jaar. De Japanners houden van noedels en kunnen ze ook gebruiken als reserve voedsel voor rampenpreventie. Deze unieke $versterker; quota; Verkooppunt $amp; quota; Het trok veel consumenten aan en maakte het plan een succes.

WerkcursussenHet bevorderen van niet-geweven verpakkingskleurdrukken heeft de functies van identificatie, verfraaiing en gemak. Niet-geweven verpakkingskleurdrukken is een uitbreiding van het product en een deel van het totale product.

Het bevorderen van niet-geweven verpakkingskleurdrukken heeft de functies van identificatie, verfraaiing en gemak. Niet-geweven verpakkingskleurdrukken is een uitbreiding van het product en een deel van het totale product.

A: dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurdruk verwijst naar de niet-geweven verpakking kleur bedrukking vorm waarin de papieren kaart en het product zijn ingekapseld in twee bubble hulzen. Het wordt gekenmerkt door de noodzaak van hoge-frequentie machine om de rand van dubbele bubble shell, lage efficiëntie, hoge kosten van kleurendruk van niet-geweven verpakking, maar nette en mooie rand en product uiterlijk. Er zij op gewezen dat de schuimschaal alleen PVC- en PETG-films kan gebruiken, anders kan het niet worden verzegeld of is het warmteafdichtingseffect slecht; De kwaliteit van de dubbele bubbelrand wordt bepaald door de kwaliteit van hoge frequentie sterven.


Candelaria.kgmGrote waszakExport blijft toenemen



Porselein wordt vaak gebruikt voor keukengerei, gebruiksvoorwerpen en meubilair. De decoratie omvat voornamelijk kleurenschildering en snijwerk.

Economisch beheerIn de consumentenelektronica daalde de BB-waarde van de Noord-Amerikaanse halfgeleiderinstallatiefabrikanten, als een belangrijke huidige industrieindicator, voor de achtste opeenvolgende maand in augustus. In termen van terminalproducten, met uitzondering van de output van digitale camera"s en monitors, bleef de groei van de output van andere consumentenelektronica producten in augustus vertragen. Hieruit blijkt dat de totale vraag van de markt nog steeds in een fase van langzaam herstel verkeert.

mp; quota; Wacht. Omdat de niet-geweven verpakkingskleurdruk niet alleen de functie van verpakking heeft, maar ook de items wijzigt en de gunst van het publiek verkrijgt, wat de belangrijke rol is van niet-geweven verpakking kleurendruk.

Wat de voedings- en drankenindustrie betreft, die in de komende zomer wordt getroffen door de stijgende vraag naar drankproducten, en de cumulatieve detailhandel in de voedingsmiddelenindustrie en de drankenindustrie steeg per % en % jaar per jaar. Aangezien ondernemingen boven de aangewezen omvang duidelijk superieur zijn aan andere concurrenten wat betreft de bouw van en de kanaalbouw, verwachten we dat met de verbetering van het verbruik van ingezetenen en de verbetering van het bewustzijn van de bewoners, de groeisnelheid van productie en verkoop van bedrijven boven de Aangewezen Grootte blijven.

Candelaria.kgmBij het drogen moet de coating worden gedroogd in een tunnel oven. De droogtoestand van offsetdruk is meestal ; ~ def ; en de tijd is ongeveer -minuten. De bekledingsband bevindt zich tussen en "";", en de tunnel oven is ongeveer -m lang. Het bestaat uit drie fasen: verwarmingszone, constante temperatuurzone en koelzone. Deze gebieden worden in strikte overeenstemming met de eisen geregeld. Na deze fase moeten de producten worden gekoeld voor een periode om hun hardheid beter te maken.

Vacuüm niet-geweven verpakkingszak het voedsel verpakt in vacuüm verpakking soms voegt enkele stoffen of andere chemische stoffen die de smaak van voedsel veranderen om de houdbaarheid te verhogen, wat kan leiden tot de reactie van deze chemicaliën, wat resulteert in verpakkingsschade en voedselachteruitgang.

De factoren van de ontwikkeling van consumptiepatronen. Het kleurendrukontwerp van niet-geweven verpakkingen is voor de consument. Vanuit het oogpunt van het gebruik en de voorkeur van de consument, is het de basis van het kleurendrukken ontwerp van niet-geweven verpakkingen. Daarom heeft de verandering van het consumptiepatroon een belangrijke invloed op het kleurendrukken van niet-geweven verpakkingen. Met de snelle ontwikkeling van wetenschappelijke en technologische informatie hebben er vandaag grote veranderingen plaatsgevonden in de vorm van leven en consumptie. Door de ontwikkeling van niet-geweven verpakkingskleurendruk in de ste eeuw, zijn de uitgebreide vormen zoals pop-niet-geweven verpakking kleur bedrukking, drukspray niet-geweven verpakking kleur bedrukking en vacuüm niet-geweven verpakking kleur bedrukking zijn alle resultaten van de vraag van de consument. Nu is de internettijd gekomen, wat veel gemak heeft gebracht in het leven van mensen. Nieuwe consumptievormen zoals online handel en online winkelen worden geleidelijk geaccepteerd door steeds meer mensen. Met de popularisatie van het netwerk en de verbetering van de bijbehorende hardware technologie, zal het kleurendrukontwerp van niet-geweven verpakkingen ook grotere veranderingen ondergaan.